vidaXL Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé

Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé

Velmi prodávaný produkt Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé od proslulé značky . SKU: 10083 Zobrazit více »

Dostupnost:
2 019 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento jezdící vůz v sobě spojuje sportovní styl se skvělými funkcemi vhodnými pro děti a jeho zářivě bílá barva vás upoutá. Automobil má mnoho realistických doplňků, aby vypadal jako opravdový. Má přední řízení ovládané nohou dítěte, je flexibilní i bezpečné. Vestavěné hudební zařízení ve volantu přidává potěšení z jízdy. Vůz je nízký, takže děti mohou snadno nastupovat a vystupovat sami. Je robustní a je s ním velká zábava při řízení. Montáž je velmi jednoduchá. Je vhodný pro děti od 2 let +.. Dnes jsme vybrali: Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé od populární značky vidaXL - tento artikl objednávejte za skvělou cenu 2119 Kč.

Vše o Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé za 2119 Kč

  • Název: Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 2119 Kč
  • GTIN: 8718475931379
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé

Další produkty od výrobce

Tento jezdící vůz v sobě spojuje sportovní styl se skvělými funkcemi vhodnými pro děti a jeho zářivě bílá barva vás upoutá. Automobil má mnoho realistických doplňků, aby vypadal jako opravdový. Má přední řízení ovládané nohou dítěte, je flexibilní i bezpečné. Vestavěné hudební zařízení ve volantu přidává potěšení z jízdy. Vůz je nízký, takže děti mohou snadno nastupovat a vystupovat sami. Je robustní a je s ním velká zábava při řízení. Montáž je velmi jednoduchá. Je vhodný pro děti od 2 let +.. Vynikající Land Rover 348 dětské odrážedlo auto s hudbou bílé od oblíbené značky vidaXL - tento artikl je v tuhle chvíli ve výhodné akci za 2119 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home