vidaXL Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo

Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo

Hit poslední doby Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo od populární značky . SKU: 286310 Zobrazit více »

Dostupnost:
5 889 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento vintage příborník představuje nejen praktický kus nábytku, ale také nadčasový doplněk do vašeho interiéru. Odkládací skříňka je zhotovená z masivního mangovníku, což je husté a robustní tvrdé dřevo, jehož povrch se vyznačuje hnědými či zlatými pruhy a konturami. Každá fáze výrobního procesu je prováděná s mimořádnou péčí, ať už se jedná o leštění nebo lakování. Řemeslné zpracování pak podtrhuje působivé francouzské vzezření nábytku. V příborníku najdete 2 zásuvky a skříňku s 2křídlými dvířky, které vám poskytnou spoustu prostoru k přehlednému ukládání všech možných maličkostí tak, abyste je měli vždy na dosah. Sestavení produktu je jednoduché. Důležité upozornění: Šedé saténové barvy se liší kus od kusu, takže je každý kus nábytku jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.. Ve slevě je Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo od společnosti vidaXL - tento produkt posíláme levně za 6029 Kč.

Vše o Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo za 6029 Kč

  • Název: Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 6029 Kč
  • GTIN: 8719883800998
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo

Další produkty od výrobce

Tento vintage příborník představuje nejen praktický kus nábytku, ale také nadčasový doplněk do vašeho interiéru. Odkládací skříňka je zhotovená z masivního mangovníku, což je husté a robustní tvrdé dřevo, jehož povrch se vyznačuje hnědými či zlatými pruhy a konturami. Každá fáze výrobního procesu je prováděná s mimořádnou péčí, ať už se jedná o leštění nebo lakování. Řemeslné zpracování pak podtrhuje působivé francouzské vzezření nábytku. V příborníku najdete 2 zásuvky a skříňku s 2křídlými dvířky, které vám poskytnou spoustu prostoru k přehlednému ukládání všech možných maličkostí tak, abyste je měli vždy na dosah. Sestavení produktu je jednoduché. Důležité upozornění: Šedé saténové barvy se liší kus od kusu, takže je každý kus nábytku jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.. Perfektní produkt Příborník šedý 80 x 35 x 70 cm masivní mangovníkové dřevo od producenta vidaXL - tento artikl doporučujeme v perfektní akci za 6029 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home