ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý

ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý

Kvalitní produkt ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý od populární značky . SKU: 436310 Zobrazit více »

Dostupnost:
719 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento báječný stojan na květiny značky ProGarden okamžitě zkrášlí jakýkoli kout vašeho bydlení, kanceláře nebo zahrady! Dvoupatrový stojan na květiny se čtvrtkruhovým tvarem a výškou 70 cm snadno zasunete do jakéhokoli rohu. Můžete použít i více stojanů, a vytvořit si půlkruhový nebo kruhový stojan na květiny. Tento bytelný a kvalitně zpracovaný stojan na rostliny má ocelový rám, ošetřený zinkovou práškovou barvou, takže se dokonale hodí pro vnitřní i venkovní použití. Jedná se o mimořádně všestranný produkt, který vám nabízí široké možnosti praktického i dekorativního využití.. Hit poslední doby ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý od top značky ProGarden - tento artikl objednávejte za skvělou cenu 719 Kč.

Vše o ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý za 719 Kč

  • Název: ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý
  • Výrobce: ProGarden
  • Cena: 719 Kč
  • GTIN: 8719987795527
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý

Další produkty od výrobce

Tento báječný stojan na květiny značky ProGarden okamžitě zkrášlí jakýkoli kout vašeho bydlení, kanceláře nebo zahrady! Dvoupatrový stojan na květiny se čtvrtkruhovým tvarem a výškou 70 cm snadno zasunete do jakéhokoli rohu. Můžete použít i více stojanů, a vytvořit si půlkruhový nebo kruhový stojan na květiny. Tento bytelný a kvalitně zpracovaný stojan na rostliny má ocelový rám, ošetřený zinkovou práškovou barvou, takže se dokonale hodí pro vnitřní i venkovní použití. Jedná se o mimořádně všestranný produkt, který vám nabízí široké možnosti praktického i dekorativního využití.. Perfektní produkt ProGarden Stojan na květiny 26 x 26 x 70 cm matně šedý od populárního výrobce ProGarden - tento hit získáte za skvělou cenu 719 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home