Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm

Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm

Tohle si zamilujete: Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm od známého výrobce . SKU: 92830 Zobrazit více »

Dostupnost:
4 259 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Nadzemní bazén Steel Pro UV Careful od společnosti Bestway je ideální volba pro letní zábavu s celou rodinou a ocení ho zejména děti. Extra pevná boční stěna bazénu je vyrobená z materiálu Tritech. Jedná se o třívrstvý vyztužený materiál s jádrem z polyesterové síťoviny vložené mezi dvě vrstvy vysoce kvalitního PVC materiálu. Korozivzdorný ocelový rám zajišťuje vynikající stabilitu. Zastíněný hrací bazén zahrnuje vypouštěcí ventil s regulací průtoku pro snadné vypuštění, když bazén připravujete na konci sezóny k zazimování. Na ventil můžete připojit vaši zahradní hadici, kterou voda jednoduše odteče. Zahrnuté zastínění poskytuje ochranu před sluncem o hodnotě UPF 40+.. Oblíbené zboží Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm od výrobce Bestway - tento produkt prodáváme s výjimečnou slevou za 4349 Kč.

Vše o Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm za 4349 Kč

  • Název: Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm
  • Výrobce: Bestway
  • Cena: 4349 Kč
  • GTIN: 6942138961812
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm

Další produkty od výrobce

Nadzemní bazén Steel Pro UV Careful od společnosti Bestway je ideální volba pro letní zábavu s celou rodinou a ocení ho zejména děti. Extra pevná boční stěna bazénu je vyrobená z materiálu Tritech. Jedná se o třívrstvý vyztužený materiál s jádrem z polyesterové síťoviny vložené mezi dvě vrstvy vysoce kvalitního PVC materiálu. Korozivzdorný ocelový rám zajišťuje vynikající stabilitu. Zastíněný hrací bazén zahrnuje vypouštěcí ventil s regulací průtoku pro snadné vypuštění, když bazén připravujete na konci sezóny k zazimování. Na ventil můžete připojit vaši zahradní hadici, kterou voda jednoduše odteče. Zahrnuté zastínění poskytuje ochranu před sluncem o hodnotě UPF 40+.. Dnes jsme vybrali: Bestway Nadzemní bazén pro děti Steel Pro UV Careful 244 x 51 cm od známé značky Bestway - toto zboží si můžete nechat dodat v právě probíhající akci za 4349 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home