vidaXL Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel

Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel

Exkluzivní Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel od originálního výrobce . SKU: 51113 Zobrazit více »

Dostupnost:
5 289 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Profesionální dřez na mytí rukou je neodmyslitelnou součástí komerčních gastroprovozoven i domácích kuchyní. Pokud vám záleží na kvalitě a designu, pak je pro vás tento nerezový dřez skvělou volbou. Umyvadlo z odolné nerezové oceli vám umožní překvapivě snadné a rychlé mytí rukou. Stačí kolenem stisknout tlačítko pro spuštění vody - velmi hygienické! Dřez na mytí rukou je ideální pro přípravny občerstvení, kateringové služby, veřejné kuchyně a jídelny, pracovní dílny či zahradní kůlny, můžete ho ale také uplatnit jako venkovní dřez. Nerezový dřez na mytí rukou dodáváme s baterií pro teplou a studenou vodu a dávkovačem mýdla. Sestavení tohoto produktu je snadné. Produkt je vhodný pro montáž na zeď.. Originální produkt Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel od oblíbeného výrobce vidaXL - tento hit snadno najdete ve výhodné akci za 5229 Kč.

Vše o Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel za 5229 Kč

  • Název: Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 5229 Kč
  • GTIN: 8719883732732
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel

Další produkty od výrobce

Profesionální dřez na mytí rukou je neodmyslitelnou součástí komerčních gastroprovozoven i domácích kuchyní. Pokud vám záleží na kvalitě a designu, pak je pro vás tento nerezový dřez skvělou volbou. Umyvadlo z odolné nerezové oceli vám umožní překvapivě snadné a rychlé mytí rukou. Stačí kolenem stisknout tlačítko pro spuštění vody - velmi hygienické! Dřez na mytí rukou je ideální pro přípravny občerstvení, kateringové služby, veřejné kuchyně a jídelny, pracovní dílny či zahradní kůlny, můžete ho ale také uplatnit jako venkovní dřez. Nerezový dřez na mytí rukou dodáváme s baterií pro teplou a studenou vodu a dávkovačem mýdla. Sestavení tohoto produktu je snadné. Produkt je vhodný pro montáž na zeď.. Poctivý výrobek Dřez na mytí rukou s baterií a dávkovačem mýdla nerezová ocel od firmy vidaXL - toto zboží si můžete objednat za perfektní cenu 5229 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home